OM MONTERRA

monterra_flagga

Monterras erbjudande till Partners:

1. Ett professionellt komplement till din redan befintliga verksamhet

2. Attraktiva inköpskanaler med service och tjänster som tillsammans förstärker dina marginaler.

3. Ett bredare utbud av varor och tjänster som gör oss mer konkurenskraftiga och attraktiva för våra kunder.

4. Ett kostnadsfritt partnerskap som vi Monterra Partners utvecklar tillsammans.

 

Vill du bli Monterra-partner?

Om du vill bli en del av en växande VVS-kedja, kontakta oss via mejl info@monterra.se eller telefon 0707-72 01 26

 

Vi kan vårt yrke

Våra butiker och servicecenter ägs och drivs av lokala entreprenörer med lång erfarenhet av produkter och lösningar för bad, värme och vatten. Våra installationer utförs uteslutande av VVS-certifierade montörer, vilket garanterar en trygg och säker lösning.

Vi är med dig hela vägen

Söker du efter den rätta blandaren? Har du frågor kring värme och energi? Eller du kanske vill ha ett helt nytt badrum från start till klart? Oavsett uppdrag är vårt mål alltid att du ska bli nöjd. Vi finns här för dig och om du vill så är vi gärna med hela vägen från rådgivning till installation. Läs mer om våra tjänster. 

De bästa varumärkena

Vi samarbetar med branschens bästa varumärken och erbjuder moderna produkter med de senaste funktionerna, hög designnivå och lång hållbarhet. Genom ett nära samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda hög kvalité till ett attraktivt pris.

Alltid nära till hands

Vi har en tydlig lokal profil och vänder oss främst till konsumenter i våra butikers närområde. Genom att finnas nära till hands kan vi snabbt hjälpa till när behov uppstår. Välkommen in till din lokala Monterra-butik eller servicecenter.

Varumärket Monterra ägs av Monterra AB med huvudkontor i Alingsås. Här finns även Monterras centrala funktioner i form inköp, marknad och ekonomi.