FRÅN START TILL KLART
startklart_600_ny

 

Badrummet är kanske det rum i hemmet som är bäst på att förverkliga drömmar. Med snygga möbler, fräscht porslin, en skön dusch eller ett härligt badkar är det enkelt att njuta och koppla av. Tillsammans med oss blir din resa från idé till färdigt badrum en smidig och behaglig upplevelse. Med vår helhetslösning ”Från Start till Klart” tar vi totalansvar för hela din renovering. Vi hjälper dig med allt från inspiration och ritningar till att riva ut, kakla om och installera nytt. Oavsett var du vill börja så är det här tjänsten som tar dig hela vägen till ett nytt och fräscht badrum.

Vi hjälper dig med:

1. Inspiration och rådgivning
Om du behöver inspiration och råd eller redan har klara idéer för ditt badrum kan vi hjälpa dig vidare. Vi har lång erfarenhet av badrum och erbjuder ett brett sortiment av möbler, porslin, duschkabiner, badkar, blandare, kakel, klinker och tillbehör. I våra butiker får du inspiration och rådgivning av kunnig personal som guidar dig fram till den lösning som passar dig bäst. Ta gärna med dig måtten på ditt badrum när du besöker oss.

2. 3D-ritningar
Med hjälp av ett 3D-ritprogram skapar vi verklighetstrogna skisser som ger dig en bra känsla för och en tydlig bild av hur det färdiga badrummet kommer att se ut. I programmet kan vi enkelt flytta på möbler och testa olika material och färger tills du är helt nöjd.

3. Inköp och installation
När du har bestämt dig för hur ditt badrum ska se ut tar vi fram en offert för samtliga produkter och för en komplett installation. Vi tar även fram en tidsplan för hela genomförandet. Givetvis väljer du vilka tjänster du vill köpa av oss – endast produkter eller både produkter och komplett installation, som kan innefatta allt från att riva ditt gamla badrum till att dra fast sista skruven i det nya. Genom att låta våra VVS-certifierade montörer utföra installationen får du en trygg och säker lösning där vi tar ansvar hela vägen från start till klart.

Kontakta din närmaste Monterra-butik så berättar vi mer